Заштита личних података: 

У име Иван Николић ПР, Ваздушни Превоз Путника, Skydive Serb, Београд (у даљем тексту Skydive Serbia) обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалититне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени у Иван Николић ПР, Ваздушни Превоз Путника, Skydive Serb, Београд одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребном SSL протокола и PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине гарантује процесор платних картица ChipCard a.d. Beograd, па се тако комплетан процес наплате обавља на страницама ChipCard-а. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему”.

Општи услови: 

Током Вашег онлајн заказивања Skydive Serbia може сакупљати Ваше личне информације као што су имејл адреса, има и презиме, адреса, телефонски број или подаци о Вашој платој картици.

Skydive Serbia такође може сакупљати анонимне демографске информације које нису личне а тичу се Вашег занимања, националности, година, интересовања и хобија.
 
Заштита Ваших података нам је највећи приоритет.

Коришћење личних података од стране Skydive Serbia:

Skydive Serbia ће Ваше податке користити у сврхе реализације новчане трансакције, извршења услуге коју сте тражили као и у случају рекламације са Ваше стране. Ваше личне информације такође могу бити коришћене у сврху рекламирања као и за интерне потребе као што је анализа информација, статистика а у сврху унапређења наше услуге и комуникације с корисницима. Такође, Ваше контакт информације могу бити коришћене у сврху Вашег информисања о новим услугама или производима како би имали бољи увид у квалитет наше услуге.

Откривање личних података трећим лицима:

Skydive Serbia неће делити, позајмљивати, изнајмљивати ни продавати Ваше личне информације трећим лицима. Приватне информације као што су фотографије или видео записи могу бити коришћени у сврху рекламирања наших производа.

Заштита личних информација:

Личне информације које нам доставите су осигуране у контролисаном и безбедном окружењу, заштићене од приступа неауторизованим лицима која их не могу користити, објавити ни злоупотребити.

Сви осетљиви подаци који се тичу Ваших платних картица ће бити реализовани кроз Secure Socket Layer (SSL) технологију а онда ће сакривени бити послати у базу нашег провајдера. Приступ тим подацима имају само ауторизована лица са специјалним правом приступа таквом систему а који су у обавези да те податке држе у тајности. Skydive Serbia Ваше личне податке држи скривене а приступ њима имају само особе које су ауторизоване за одређене делатности (наплата и однос са корисницима).

Компјутер у коме Skydive Serbia чува Ваше податке је у безбедном и заштићеном окружењу.

Питања о заштити личних података:

За сва питања о заштити личних података или процесуирању Ваших података молимо Вас да нас контактирате на info@skydiveserbia.com