Плаћање и повраћај средстава:


Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту. Хвала Вам на разумевању.

По успешно извршеној трансакцији, купац ће добити имејл који садржи потврду о успешно извршеној трансакцији, број наруџбине (трансакције) и детаље о извођењу скока. Овај мејл треба сачувати до дана када се скок изводи. 

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Иван Николић ПР, Ваздушни превоз путника, Skydive Serb, Београд (у даљем тексту Skydive serbia) је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања.

Тандем скокови

Уколико желите да закажете свој Тандем скок у Београду и платите своју авантуру онлајн неком од платних картица, кликните на дугме за заказивање. Прихватамо плаћање у готовини, банкарском трансакцијом и платним картицама Visa, MasterCard i Maestro. Готовинско плаћање се врши само у динарима.

Приликом онлајн букирања, од Вас ће бити тражено да уплатите пун износ Тандем скока. Додатне опције као што је видео снимак скока или фотографије можете уплатити на дан свог скока.

Политика рекламација:

Уколико Skydive Serbia откаже Ваш скок због лоших временских прилика или околности које нису под контролом Skydive Serbia, можете изабрати између другог термина за скок или пуног повраћаја средстава.

Уколико изаберете повраћај средстава, иста ће Вам бити враћена истим начином на који су уплаћена.

Уколико откажете скок у року не мањем од 48 сати, средства ће Вам бити враћена у пуном износу.

Уколико не можете да изведете свој скок услед сопствене неодговорности (отказивање или мењање заказивања у року мањем од 48  сати, непојављивања у заказано време, конзумирање алкохола и/или наркотика или непраћења безбедносних инструкција од стране нашег особља), депозит Вам неће бити враћен. Кликните на следећи линк да видите  Услове за тандем скок.

У случају отказа опреме за снимање скока са наше стране (камере и фотоапарати) при чему није извршена комплетна услуга, биће Вам понуђен нови скок без надокнаде или парцијални повраћај средстава који не прелази 6000 динара. Skydive Serbia задржава право да затвори своје активности у датумима који нису дефинисани на овом Веб сајту услед непланираних околности на које не можемо да утичемо. У овом случају, Skydive Serbia није у обавази да надокнади индивидуалне трошкове корисника као што су путни трошкови, смештај или трошкови виза за стране држављане.

Контакт телефон за рекламације или отказ услуга: +381 63 567 001 
Контакт имејл за рекламације или отказ услуга: info@skydiveserbia.com 

Лиценцирани падобранци (А,Б,Ц и Д дозволе)

Карте за скокове из авиона се могу купити на аеродрому на дан скакања а прихватамо готовинско плаћање као и плаћање платним картицама. За куповину већег броја карата, молим Вас контактирајте info@skydiveserbia.com

Тренутне цене карата за лиценциране падобранце погледајте на следећем линку.

Уколико су Вам потребни пакери падобрана, молим Вас да нас обавестите на време на info@skydiveserbia.com

Уколико нисте успели да искористите карте за скокове, добићете повраћај средстава на аеродрому. Повраћај средстава ће бити извршен на исти начин на који је уплаћен.

Skydive Serbia задржава право да затвори своје активности у датумима који нису дефинисани на овом Веб сајту услед непланираних околности на које не можемо да утичемо. У овом случају, Skydive Serbia није у обавези да надокнади индивидуалне трошкове корисника као што су путни трошкови, смештај или трошкови виза за стране држављане.

Школовање (AFF) – обука:

Плаћање AFF курса је могуће извести готовнином, онлајн, банкарским преносом као и платним картицама на аеродрому. Уколико желите да закажете свој курс молимо Вас да пре плаћања закажете свој термин на info@skydiveserbia.com

Kликните на следећи линк  да видите тренутне цене курса. Депозит за заказивање курса износи 10000, 00 динара.

Skydive Serbia задржава право да затвори своје активности у датумима који нису дефинисани на овом Веб сајту услед непланираних околности на које не можемо да утичемо. У овом случају, Skydive Serbia није у обавази да надокнади индивидуалне трошкове корисника као што су путни трошкови, смештај или трошкови виза за стране држављане.